Boot verkopen aan sloep.nl, de beste keuze

Boot verkopen via Sloep.nl

Het meeste krijgen voor uw boot, dat kan!

Wilt u de expertise, het netwerk én de klantendatabase van sloep.nl en Menken Maritiem inschakelen om uw sloep te verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar door onszelf gebouwde boten tot ca. 10 jaar oud.

We weten dat mensen die een gebruikte boot zoeken die het liefst bij de werf kopen. We hebben een grote database van mensen die interesse in een van onze modellen hebben getoond. Wij zijn als beste in staat een nieuwe eigenaar voor uw boot te vinden!

Sloep verkopen

We stellen wel eisen aan de boten die wij aanbieden. Een boot die er niet tip-top bij ligt is slecht te verkopen. Daar willen we u en onszelf voor behoeden. Dus bij de intake bespreken wij met u wat er op voorhand aan uw boot gedaan moet worden om verkoop te bespoedigen. Dat mag u zien als kosten die u graag bij de volgende eigenaar neerlegd. Wij zien het meer als het afrekenen van eerder genoten vaarplezier. Als u écht wilt verkopen, gaan we uit van onze visie.

Wat gebeurd er met uw boot?

Uw boot komt in Ter Aar in de verwarmde showroom te liggen. Hierdoor komt de boot in het zicht van bezoekers in onze showroom. We zetten de boot op diverse websites en gaan in ons relatiebestand actief met uw boot aan de gang. Verder zijn we op op diverse (inter-) nationale bootshows vertegenwoordigd, uw boot dus ook! In de winterstallingsperiode plaatsen wij Piet Hein sloepen en CAB’s vooraan, goed bereikbaar in onze stallingsloods.

Zo hebben wij het gehele jaar de mogelijkheid om gelijk proef te varen.
Dit beïnvloed de koopbereidheid van de klant aanzienlijk.